POPTÁVKA

Tel.: 517 375 292

EMAIL: mirror@mirror.cz

Euro dveře

Euro okna

Kastlová okna

Speciální výroba

Interiéry

Doplňkový sortiment

Povrchová úprava oken a dveří

Mirror > Euro dveře >Povrchová úprava oken a dveří

Povrchová úprava je jednou z nejdůležitějších fází výroby dřevěných oken a má rozhodující vliv na životnost a tak používáme laky ADLER. Nejmodernější produkty ADLER pro povrchové úpravy a ošetření oken zaručují dlouhou životnost a snadnou údržbu. Již začátkem 80-tých let zahájila firma ADLER průzkum povrchových úprav oken na vodní bázi. Díky vynalézavé technice a neustálému vývoji se výzkumnému týmu ADLER podařilo vyvinout vzájemně sladěný systém povrchové úpravy, díky němuž je možné docílit dlouhodobé odolnosti. Vše pouze ve třech pracovních krocích.

Domovním dveřím věnuje firma ADLER zvláštní pozornost. Slouží nejen jako významný architektonický prvek, ale chrání i před větrem a rozmary počasí. Prostřednictvím speciálního laku na dveře Aquawood Protor poskytuje ADLER inovativní a obzvláště odolný systém, který splňuje přísné požadavky kvality, jednodužší zpracování a minimalizaci materiálových nákladů - vše v jednom.

Zákazníkům je k dispozici vzorník odstínů povrchových úprav.
Nanášená povrchová úprava probíhá za přísně dodržovaných podmínek.
Takto upravená okna zajišťují příjemný vzhled a dlouhou životnost.
Životnost barvy je možno prodloužit námi dodávaným renovačním prostředkem

Povětrnostní vlivy jako jsou slunce, vítr, vlhkost a kolísání teplot i případné možné modrání a plísně představují pro dřevo stálou zátěž. Pro ochranu Vašich dřevěných oken a dveří před těmito vlivy okolí má největší význam správná povrchová úprava. K tomuto účelu vyvinula společnost ADLER nejmodernější povrchové úpravy oken a dveří a produkty na údržbu, které zaručují jejich dlouhou životnost a snadnou údržbu. Doufáme, že se budete z našich oken a dveří těšit – podle hesla „čas plyne, ale Vaše dřevěná okna a dveře nestárnou“.

Okna, dveře mohou mít oboustrannou lazuru ( jde vidět struktura dřeva) nebo RAL krycí barvu ( barva překrývá strukturu dřeva ). Nátěr může být také dvoubarevný.

Hnědá lazura Krycí barva RAL 8023

Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát - oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2

Email: adr@coi.cz
Web:
adr.coi.cz


Vzorkovna a provozovna

Holubice 307

Tel.: 517 375 292

mirror@mirror.cz