POPTÁVKA

Tel.: 517 375 292

EMAIL: mirror@mirror.cz

Speciální výroba

Euro okna

Euro dveře

Kastlová okna

Interiéry

Doplňkový sortiment

HS a PSK Portál

Mirror > Speciální výroba >HS a PSK Portál

HS portál

Tento typ dveří se používá v moderních a luxusních domech. Většinou bývá HS portál navrhován do velkých otvorů, je totiž možnost použití velkého posuvného křídla. Je také často využíván díky svému bezbariérového prahu. I když se využívá ve velkých rozměrech, tak jde křídlo posouvat velice lehce a elegantně díky vlastní kolejnici, která se nachází paralelně s rámem a fixní částí. Jedná se o moderní, elegantní řešení vstupu na zahrady, terasy nebo balkóny.

Existuje mnoho možností otevírání:



PSK portál

Posuvně sklopný systém umožňuje sklopení nebo odsunutí jednoho okenního křídla za druhé, pevně zasklené. Dveře umožňují vlastníkům bytů vytvářet zajímavé přechody z velkých prostor na předsazené terasy, balkóny nebo zahrady.Konstrukce se v zásadě neliší od balkonových dveří, liší se pouze používané kování, jehož základ tvoří vodící kolejnice, umístěné na spodním a horním dílu rámu v interieru proto je vždy nutné ve spodní části zachovat standardní výšku rámu, kvůli uchycení kování,které snese zatížení křídlem o váze téměř až 200kg. Zákazník si také může vybrat jestli chce jednostrannou kliku nebo oboustrannou ( tato varianta vždy s FAB zámkem).

Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát - oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2

Email: adr@coi.cz
Web:
adr.coi.cz


Vzorkovna a provozovna

Holubice 307

Tel.: 517 375 292

mirror@mirror.cz