POPTÁVKA

Tel.: 517 375 292

EMAIL: mirror@mirror.cz

Kastlová okna

Euro okna

Euro dveře

Speciální výroba

Interiéry

Doplňkový sortiment

Popis Kastlového okna

Mirror > Kastlová okna >Popis Kastlového okna

Popis kastlového okna

Špaletová (kastlová) okna vyrábíme ze borového, smrkového nebo dubového dřeva. Špaleta (deštění) vyrábíme ze spárovky. Venkovní křídla jsou zasklena jednoduchým plaveným sklem 4 FLOAT, vnitřní křídla izolačním dvojsklem o součiniteli prostupu tepla U=1,1 (lze použít i jiná skla). Je také možné obě křídla prohodit ( jednoduché sklo z vnitřní strany a izolační dvojsklo ze strany vnější ). Skla jsou v křídlech upevněna zasklívacími lištami, které mohou být také ozdobné. Okna jsou povrchově upravena stejným systémem jako eurookna ( třívrstvá lazura nebo krycí barva). Okenní závěsy jsou 4-čepové s povrchovou úpravou a ozdobnou krytkou s hlavičkou. Vnitřní kování (uzavírací mechanismy v drážce křídel) jsou ve stříbrné barvě. Kličky se standardně používají ALT WIEN, které mají mnoho různých povrchových úprav. Ve spodní části venkovních okenních křídel je dřevěná okapnička. Srazy křídel (štulpy) jsou kryty profilovanou klapačkou. Běžně vyrábíme i ozdobné prvky na sloupky a poutce.

Repliky kastlových oken a dveří

Špaletová ( kastlová ) okna se používají v historických centrech měst, kde se většinou jedná o památkovou zónu. V takovém případě musí investor nechat vyměnit stará okna za nová za dohledu památkového úřadu. Z velké části se památkový úřad zajímá o stejný vzhled ale i profilaci. Naše firma vyrábí repliky špaletových oken od založení firmy a tak máme velké zkušenosti právě v replikách. Dokážeme vyhovět jak investorovi ohledně izolačních vlastností, tak i památkovému úřadu ohledně profilace a vzhledu. Zpracováváme také výrobní dokumentaci.

Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát - oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2

Email: adr@coi.cz
Web:
adr.coi.cz


Vzorkovna a provozovna

Holubice 307

Tel.: 517 375 292

mirror@mirror.cz