POPTÁVKA

Tel.: 517 375 292

EMAIL: mirror@mirror.cz

Euro dveře

Euro okna

Kastlová okna

Speciální výroba

Interiéry

Doplňkový sortiment

Dveřní výplně

Mirror > Euro dveře >Dveřní výplně

Plná výplň

Jako plnou výplň používáme PUR desky. Jedná se o složení dvou vodovzdorných překližek a mezi nimi je izolační výplň styrodur. Jedná se tedy o izolační výplň, která ve finále splňuje u dveří požadované vlastnosti. Do překližek se dá oboustranně frézovat a tak si můžete namyslet různé ozdobné prvky a ornamenty.


Izolační skla

Izolační dvojskla tvoří tabule plochého skla, jejichž vzdálenost je vymezena různě širokými meziskelními distančními rámečky. Ohýbaný kompozit plastu a nerezi, který tvoří distanční rámeček je naplněn vysoušecím prostředkem, který zabraňuje kondenzaci vodních par v meziskelním prostoru. Dodáváme také plastové CHROMATECH rámečky v různým barvách pro sladění. Podél celého obvodu spoje skla s distančním rámečkem je organický, trvale plastický tmel, působící proti pronikání vlhkosti a odolný proti UV záření. Tahle konstrukce izolačních skel je odolná jak mechanickému namáhání jako je tlak, nárazy větru, vibrace, tak i UV záření. Aby izolační sklo plnilo své funkce, kombinují se různé typy plochých skel, čímž lze zajistit požadované vlastnosti tepelně izolačních skel, protisluneční, zvukově izolační a bezpečnostní.

Skladba Izolačních skel Barevné odstíny plastových rámečků


Bezpečnostní skla

Bezpečnostním sklem rozumíme sklo zajišťující pasivní nebo aktivní bezpečnost. Pasivní bezpečnost znamená ochranu člověka před zraněním způsobeným vlastním sklem, aktivní bezpečnost je schopnost skla ochránit člověka nebo jeho majetek před napadením, poškozením a případnou krádeží.

Connex

Bezpečnostní sklo connex se vyrábí spojením několika tabulí čirého skla s jednou nebo více vrstvami polyvinylbutyralové fólie, která se vyznačuje vysokou pevností, adhezí a elasticitou. Dojde-li u těchto skel k rozbití, ulpí střepy na fólii, (vznikne tzv. ,,pavouk") čímž se sníží nebo zcela vyloučí riziko zranění osob.Další vlastností je absorpce zvuku, používá se tedy i v případech zvýšených nároků na akustickou ochranu.


Ornamentní skla

Ornamentní sklo je ploché sklo jednostranně, popř. oboustranně vzorované, oba typy mohou být v provedení čirém, bronzovém, některé typy i v matovaném. Ornamentní izolační sklo je sestaveno z tabule, jehož jedna strana je opatřena vzorem. Jako další tabule ve složení izolačního skla může být použito jakékoliv ploché sklo. Níže vyobrazené vzorky skel jsou pouze informativní.

silvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvitsilvit

Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát - oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2

Email: adr@coi.cz
Web:
adr.coi.cz


Vzorkovna a provozovna

Holubice 307

Tel.: 517 375 292

mirror@mirror.cz