POPTÁVKA

Tel.: 517 375 292

EMAIL: mirror@mirror.cz

Doplňkový sortiment

Euro okna

Euro dveře

Kastlová okna

Speciální výroba

Interiéry

Parapety Vnitřní

Mirror > Doplňkový sortiment >Parapety Vnitřní

Parapety dřevotřískové Paramont

Parapety jsou určeny pro vnitřní použití v obytných prostorách a provozech. Vyrábějí se metodou postforming, při které se lepí horní krycí vrstva (vysokotlaký laminát HPL o síle 0,8 mm) na dřevotřískovou desku. Ze spodní strany je parapet potažen protitahovou folií.

Postformingové parapetní desky jsou určeny pro použití ve vnitřních prostorách s běžným klimatem.Parapety se lepí na podkladní betonovou podlož buď silikonovými tmely nebo nízkoroztažnými montážními pěnami. Vlivem zbytkové vlhkosti z podezdívky může vnikat do dřevotřískové desky řeznými plochami vlhkost, proto je nutné tyto plochy chránit. Tyto řezné plochy se buď lemují nažehlovací páskou, nebo se na ně nasazují plastové krytky v barvě dezenu parapetu. Prostor mezi krytkou a parapetem je vhodné utěsnit silikonovým tmelem. Parapety odolávají oděru, UV záření, vařící vodě a vysokým teplotám, běžným domácím chemikáliím.


Parapety masivní

Parapety z masivu s přizpůsobenou povrchovou úpravou působí velmi luxusním dojmem. K námi dodávaným oknům navíc vyrábíme masivní parapety ve stejné dřevině a povrchové úpravě jako samotná okna. Tyto parapety jsou sice náročnější na údržbu, ale za to se plně sladí s okny a dodají tak vašemu interiéru příjemný vzhled. Hrana parapetu může být ostrá nebo kulatá dle domluvy. Masivní parapety se často využívají ke špaletovým oknům nebo k oknům s historickým nádechem. Cena je vyšší než u ostatních typů parapetů ale opravdu stojí za to!

Masivní parapet s ozdobným nosem Masivní dubový - přírodní Masivní s ozdobným nosem


Parapety plastové komůrkové Deceuninck

Parapety z kvalitního PVC, které dává parapetním deskám vysokou stabilitu a pevnost. Jedná se o bytelné parapety, které jsou vyrobené tak, aby splňovaly co nejmenší nároky na údržbu a vydržely třeba i časté posouvání květináčů.

Vnitřní plastové parapety Deceunick nabízíme v nejoblíbenějších barvách – bílá, třešeň, buk, mramor, zlatý dub a aluminium II, které mají povrchovou úpravu bytelné PVC folie, která je snadno udržovatelná, stálobarevná, odolná UV záření a má dlouhou životnost.

Díky silným bočním stěnám a uspořádání komor je možné parapet vyrobit až do šíře 600 mm – můžete tak parapety použít i pro rekonstrukce staršíchstaveb, které mají extra široké zdi. Vhodný je do novostaveb, ať už z cihel či dřeva.

Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát - oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2

Email: adr@coi.cz
Web:
adr.coi.cz


Vzorkovna a provozovna

Holubice 307

Tel.: 517 375 292

mirror@mirror.cz