POPTÁVKA

Tel.: 517 375 292

EMAIL: mirror@mirror.cz

Speciální výroba

Euro okna

Euro dveře

Kastlová okna

Interiéry

Doplňkový sortiment

Garážová vrata

Mirror > Speciální výroba >Garážová vrata

Dřevěná vrata - to je je klasika, kterou si zákazníci přejí. Vyrábíme vrata v profilu IV 78 i IV 92. Šířka křídel je v těchto případech 125 mm a zaručují tak příjemný chod bez potíží a zároveň masivní výrobek. Vzhled vrat si určí sám zákazník. Výplň vrat může být ze skla nebo z PUR desky nebo kombinace těchto materiálů. Dokážeme vyrobit jakýkoliv vzhled, který si zákazník najde na internetu nebo nafotí.

Vyrábíme dva druhy vrat:

Sekční sendvičová vrata

Skládají se z několika panelů, které za pomocí torzních pružin jezdí v kolejnicích. Jedná se o elegantní vratový systém, kdy panely jezdí nahoru a dolů - celek zajíždí pod stropní konstrukci a získáváte tedy mnohem více prostoru. Většinou jsou tyto garážová vrata s elektrickým pohonem ale jou vyrobit i na ruční pohon.

Sendvičová vrata mají vysokou tepelně - izolační vlastnost. Povrch je tvořen z 9mm hluboké voděodolné překližky, do které je možno řezat drážky a ornamenty. Mezi dvěmi překližkami je zateplení PUR pěnou.

Tloušťka zateplené sekce je 40mm.

Sekce do délky 2500 mm jsou hladké bez středového konstrukčního spoje.

Sekce s délkou nad 2500 mm mají uprostřed sekce svislou konstrukční drážku ( spojení dvou formátů překližek ).

Maximální délka sekce 4900 mm.


Křídlová garážová vrata

Otevíravá dovnitř nebo ven. Dvojkřídlá vrata mají svoji aktivní část ( otevíraná s klikou ) a pasivní, která se otevře až po odjištění zástrčí. Pokud se jedná o dvojkřídlá vrata s elektrickým pohodem, tak se otevírají obě křídla zásoveň po spuštění pohonu. Elektrický pohon může být podlahový ( skrytý systém pohonu) nebo pístový ( na křídla je z vnitřní strany namontován píst s pohonem ). Kvůli velkým otvorům se často navrhují vrata s pevným nadsvětlíkem. Křídla jsou pak tedy menší ( lehčí ) a nehrozí zkroucení nebo svěšení.

Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát - oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2

Email: adr@coi.cz
Web:
adr.coi.cz


Vzorkovna a provozovna

Holubice 307

Tel.: 517 375 292

mirror@mirror.cz