POPTÁVKA

Tel.: 517 375 292

EMAIL: mirror@mirror.cz

Euro okna

Euro dveře

Kastlová okna

Speciální výroba

Interiéry

Doplňkový sortiment

Druhy kování

Mirror > Euro okna >Druhy kování

Naše okna mají kování MACO MULTI-MATIC. Jedná se o ucelený systém pro výrobu otvíravě-sklopných oken z plastových a dřevěných profilů. Toto okenní kování má zásadní výhodu, kterou je modulová konstrukce umožňující jeho využití pro různé varianty provedení oken.

Okenní křídlo je dokonale přitaženo do rámu díky mnoha uzavíracím bodům po celém obvodu, proto velmi dobře těsní.

Přednosti kování MACO

BEZPEČNOST – bezpečností okenní kování má v dnešní době stále větší význam a v budoucnosti by nemělo chybět na žádném okně. Při použití MACO MULTI-MATIC odpadají práce spojené se seřizováním – samo se přizpůsobí mezeře mezi okem a rámem (10 až 14 mm). Přítlak je jednoduše regulovatelný. Produkt vyniká nízkým uzavíracím odporem. Polohovací pojistka brání chybné manipulaci s klikou.

KOMFORT – okenní kování MACO nabízí více variant větrání (při nastavení kliky do polohy 45° se křídlo vykloní asi o 10 až 13 mm). Je nekomplikované a jednoduché z hlediska obsluhy. Je snadno seřiditelné ve všech směrech. Obsahuje integrovanou protiprůvanovou pojistku.

KOMPATIBILITAokenní kování MACO MULTI-TREND se ve svém záklandím provedení hodí pro všechny druhy oken. Atypická, klasická a bezpečná provedení oken lze tímto kováním osadit s použitím jen několika málo přídavných dílů. Tento produkt navíc nabízí i řešení pro zvláštní konstrukce.


Barevné varianty klik

Na naše okna, dveře jsme schopni namontovat téměř každou kličku, kterou si zákazník přeje ( musí samozřejmě splňovat technické vlastnosti k montáži). Kličky v historickém nádechu bereme od firmy Slévárna Nosek. Luxusní - moderní kliky pak od firmy TWIN.


Historická klička alt wien Luxusní okenní klička TWIN

Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát - oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2

Email: adr@coi.cz
Web:
adr.coi.cz


Vzorkovna a provozovna

Holubice 307

Tel.: 517 375 292

mirror@mirror.cz